Sådan griller du den perfekte pølse
Det er faktisk et tålmodighedsarbejde, at grille den perfekte pølse. Du skal stå ved grillen og holde nøje øje. Pølserne skal ligge med indirekte varme. Aldrig lige over flammer eller kul.
Luk ikke låget på grillen, når du har pølser på. De springer meget hurtigt.
Når de er ved at tage farve, kan du til sidst lige give dem et meget ”kort svirp” over kul/flammer. Men ikke længe.
Du kan sagtens grille pølser hele året. De smager lige godt. Du skal nok bare ikke spise dem på terrassen.
Flækket eller ej
Mange foodstylister viser grillede pølser red revner/ridser. Vi synes det er forkert. Med flækkede pølser får du måske lidt stegeskorpe ved kanterne. Men ikke et sprødt knæk.
Hold væden inde i pølsen, ved IKKE at ridse den. Ellers kan du bare stå og se spændstigheden ”rende ud”. Pølsemanden/-damen serverer HELLER IKKE sprækkede pølser. Det vil han/hun ikke være bekendt.
Gennemgang af Hvidebæks pølser
Hos Hvidebæk laver vi ALLE klassikerne – i super god kvalitet. Grillpølser, store hot-dogs, frankfurtere, forskellige varianter af ostepølser, hvidløg, og de stærke chilier.
Vi er endnu ikke rigtigt til fancy pølser med kantareller, enebær eller dild. Vi har prøvet at lave dem. Men det er ikke det, kunderne vil have. Pølsekunder er kvalitetsbevidste og kender deres klassikere. Sådan er det.
Hvorfor er Hvidebæk pølser gode grillpølser?
Hvidebæks pølser er lavet af 100% dansk kød og uden tilsætning af svineprotein.
Det er derfor den perfekte grillpølse.