Historien om Hvidebæk Pølsefabrik
Hvidebæk Pølsefabrik blev grundlagt i 2004. I dag er fabrikken den tredjestørste pølsefabrik i Danmark og producerer over 20 millioner pølser om året, hvilket svarer til 4 pølser pr. dansker.
”Jeg serverer kun pølser fra Hvidebæk, som er fremstillet af 100% dansk kød, fordi kvaliteten og smagen er fantastisk”
– Pølsemanden Mogens Lassen, Frederikshavn
100% DANSK KØD
Kødet i pølser fra Hvidebæk pølser er udelukkende dansk kød fra danske grise. Hovedparten af grisene bliver slagtet på Hvidebæk Slagteri.
RØGET OVER BØGEFLIS
Alle pølser ryges over bøgeflis på vores egen pølsefabrik. Det er den mest naturlige måde at ryge pølserne på uden tilsætning af kunstig røgsmag.
KORREKT KØDINDHOLD
Vi bruger kun hakninger af kød/spæk – ikke tørret svineprotein. Det er en teknisk måde at hæve den teoretiske kødprocent – og det vil vi ikke være med til.