Historien om Hvidebæk Slagteri
Hvidebæk Slagteri blev grundlagt som et lille slagtehus i 1990. Det blev grundlagt af de 3 brødre Henrik, Jesper og Claus Fobian Jensen samt deres far, Frank.
I dag ejes virksomheden af Henrik og Jesper. Beliggenheden er 10 kilometer syd for Kalundborg.
I dag er Hvidebæk det tredje største privatejede svineslagteri i DK og slagter cirka 100.000 svin om året. Det er 1 i minuttet.
Nyt logo
I 2022 er vi ved at skifte Slagteriets 32 år gamle logo til et nyt, der er mere i familie med pølsefabrikkens logo.
De 2 logoer viser at vi er 2 tæt forbundne virksomheder.
Langsom nedkøling
Hvidebæk Slagteri nedkøler grisene efter slagtning på gammeldags og skånsom vis. Det sikrer en svær, der er nemmere at få sprød. Og der er mindre vand i kødet.
100% Dansk kød
Hos Hvidebæk slagteri slagter vi kun danske gris. Alle grisene er ”Danish godkendt” og under Fødevarestyrelsens kontrol.
Hurtig levering
Er du grossist, kan du hos Hvidebæk Slagteri få leveret et bredt sortiment – fra dag til dag.