Ovnbagt fisk med chiligriller
Snit noget hvidkål, gulerødder og squash i fine strimler.
Læg det i et ildfast fad
Køb noget fast fisk (Torsk, sej, kulmule) og læg i stykker ovenpå kålen
Bland lidt hvidvin, cremefine, salt, peber og noget fiskebullion – nok til at grøntsager er dækket
Sæt det i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Skær chilifrankfurter i tynde skiver på 3-4 mm
Tag fisken ud efter 20 minutter. Læg pølseskiverne ovenpå fisken, så den er dækket.
Tilbage i ovnen 15 minutter indtil pølseskiverne er let sprøde.
Så er der serveret.
Bacongryde med baconostefrankfurter
Svits en pakke bacontern (150-200 g) og et løg i tern i en gryde
Tilsæt en teske sød eller stærk paprika under svitsningen
Når bacon og løg har god farve tilsættes en dåse fx Heinz tomatsuppe, 1 dåse flåede tomater og en oksebullionterning samt peber efter behov.
Lad det småkoge lidt. Står der en sjat rødvin et sted, så hæld den i.
Mens sovsen småkoger, koges 2 kogeposer ris eller det, der svarer dertil.
Når ris er færdig tømmes poserne ned i et ildfast fad og bredes ud i et ensartet lag
Sovsen hældes jævnt ud over risene.
Tag 2-3 baconostegrillere og skær i ca 1 cm tykke skiver. Læg dem i et jævnt lag hen over risen med sovs.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader