Vores sortiment
Hvidebæk Slagterier producerer de fleste kendte danske skæringer/specifikationer.
Skæringerne tager udgangspunkt i de kendte og anerkendte ESS-FOOD specifikationerne.
Bagskanke
Bagtæer
Bagtæer frost
Bov udbenet
Bryst uden ben
Bryst uden svær, med ben
Bryst uden svær, uden ben
Flommer
Forendeben
Forendeben 2
Forskanke
Fortæer
Fortæer frost
Haler
Haler frost
Haler uden rod
Halv kamfilet
Halvt yderlår
Hel gris
Hel side brystflæsk
Helt hoved
Helt kogestykke med ben
Helt stegestykke med ben
Herregårdsskinke
Herregårdsskinke 2
Hjerter
Hjerter frost
Inderlår PAD
Inderlårskapper
Kæbeklumber
Kam 1660
Kam 1669
Kam med svær
Kam uden ben
Kam uden ben A ekstra
Kam uden svær
Kamben
Kamben frost
Kogetop
Kogetop lang
Lang ribbensteg
Luksus nøgleben
Mellemstykke
Nakkefilet
Nakkespæk
Nakkesteg
Nøgleben
Ører
PAD
Pattegris
Ribbensteg
Ribbensteg
Riblet
Riblet frost
Rørben
Rygspæk
Rygsvære
Skankeklump
Skinke
Skinke 1229
Skinke uden svær
Skinkebund
Skinkeinderlår
Slag med svær
Slag uden svær
Snitter afsværet
Snitter tilskåret
Spoleben
Spoleben – frost
Stegeflæsk lang
Stegetop med ben
Stegetop u.ben
Stegetop uden ben
Svinelever
Svinelever frost
Svinemørbard afpudset
Svinemørbrad
Tunger swiss cut frost
Tyksteg
Udrullet klump
Yderlår 1
Yderlår 2
Yderlår med svær
Yderlår uden svær
Ægte ingredienser
Hos Hvidebæk Pølsefabrik gør vi meget ud af, kun at tilsætte kvalitetsråvarer.
Vi salter og ryger selv vort bacon. Og vi bruger rigtig goudaost til vore ostepølser.
Almindelig Gouda til Hvidebæk pølser, og økologisk Gouda til Frilandsgris-pølser.
Hvidebæks grillpølser
Hos Hvidebæk laver vi ALLE klassikerne – i super god kvalitet. Grillpølser, store hot-dogs, frankfurtere, forskellige varianter af ostepølser, hvidløg, og de stærke chilier.
Vi er endnu ikke rigtigt til fancy pølser med kantareller, enebær eller dild. Vi har prøvet at lave dem. Men det er ikke det, kunderne vil have. Pølsekunder er kvalitetsbevidste og kender deres klassikere. Sådan er det.