Vores sortiment

Hvidebæk Slagterier producerer de fleste kendte danske skæringer/specifikationer.

Skæringerne tager udgangspunkt i de kendte og anerkendte ESS-FOOD specifikationerne.

Bagskanke

Bagtæer

Bagtæer frost

Bov udbenet

Bryst uden ben

Bryst uden svær, med ben

Bryst uden svær, uden ben

Flommer

Forendeben

Forendeben 2

Forskanke

Fortæer

Fortæer frost

Haler

Haler frost

Haler uden rod

Halv kamfilet

Halvt yderlår

Hel gris

Hel side brystflæsk

Helt hoved

Helt kogestykke med ben

Helt stegestykke med ben

Herregårdsskinke

Herregårdsskinke 2

Hjerter

Hjerter frost

Inderlår PAD

Inderlårskapper

Kæbeklumber

Kam 1660

Kam 1669

Kam med svær

Kam uden ben

Kam uden ben A ekstra

Kam uden svær

Kamben

Kamben frost

Kogetop

Kogetop lang

Lang ribbensteg

Luksus nøgleben

Mellemstykke

Nakkefilet

Nakkespæk

Nakkesteg

Nøgleben

Ører

PAD

Pattegris

Ribbensteg

Ribbensteg

Riblet

Riblet frost

Rørben

Rygspæk

Rygsvære

Skankeklump

Skinke

Skinke 1229

Skinke uden svær

Skinkebund

Skinkeinderlår

Slag med svær

Slag uden svær

Snitter afsværet

Snitter tilskåret

Spoleben

Spoleben – frost

Stegeflæsk lang

Stegetop med ben

Stegetop u.ben

Stegetop uden ben

Svinelever

Svinelever frost

Svinemørbard afpudset

Svinemørbrad

Tunger swiss cut frost

Tyksteg

Udrullet klump

Yderlår 1

Yderlår 2

Yderlår med svær

Yderlår uden svær

Ægte ingredienser

Hos Hvidebæk Pølsefabrik gør vi meget ud af, kun at tilsætte kvalitetsråvarer.

Vi salter og ryger selv vort bacon. Og vi bruger rigtig goudaost til vore ostepølser.

Almindelig Gouda til Hvidebæk pølser, og økologisk Gouda til Frilandsgris-pølser.

Play Video

Hvidebæks grillpølser

Hos Hvidebæk laver vi ALLE klassikerne – i super god kvalitet. Grillpølser, store hot-dogs, frankfurtere, forskellige varianter af ostepølser, hvidløg, og de stærke chilier.

Vi er endnu ikke rigtigt til fancy pølser med kantareller, enebær eller dild. Vi har prøvet at lave dem. Men det er ikke det, kunderne vil have. Pølsekunder er kvalitetsbevidste og kender deres klassikere. Sådan er det.