Kødindholdet i pølser
Man kan komme tørret svineprotein i pølser, for at hæve kødprocenten matematisk. Det er tilladt at definere kødindholdet i pølser på basis af proteinindholdet. Og så er det bare ”i med noget protein”.
Vi på Hvidebæk synes ikke det er fair overfor forbrugeren – DIG – , så du finder ALDRIG tørret svineprotein i produkter herfra.
Hverken vore egne pølser eller private labels.
Tilbered pølser rigtig
Det er nemt at ”tage livet af” selv en god pølse, hvis man tilbereder dem forkert.
GRUNDREGEL: En pølser skal ikke ”flække”/springe. Så mister den al spændstighed og smag. Så det kan være lidt af en ”kunst” at gøre det rigtigt.
Retter med pølser
Find inspiration til anderledes og lækre retter med pølser.
Bacongryde med baconostegriller eller fisk med chiligriller.
Røde pølsers farve
Nogle siger:
”Spise røde pølser? Aldrig i livet. Det er nok giftigt”.
OK, drikker Aperol?
”Ja da”.
Fint, det er den samme slags farve, der bruges til Aperol.
Farvestoffet er en 100 % naturlig farve, der udvindes af rygskjoldet på bestemt bladlus på store ”bladlusfarme”. Og det er MEGA kostbart. 1 liter koster det samme som en flaske god Amarone rødvin.
Allergener i Hvidebæks Pølser
Det eneste allergen du finder i Hvidebæks pølser, er sojaprotein (og så selvfølgelig mælk i ostepølser).
Der er INGEN GLUTEN i pølserne.